Gå till innehåll
Sundsvalls Segelflygklubb
Sundsvalls Segelflygklubb

Publicerad: 2024-06-12

Senast uppdaterad: 2024-06-12

Författare: Anders Dillner

Du som fått ett presentkort

GRATTIS!

Du kan nu se fram mot en härlig flygupplevelse. Du kommer att flyga med en av våra erfarna instruktörer som tar dig med upp till 1 200 meters höjd. Där kopplar vi loss oss från bogserflygplanet och allt blir tyst. Endast ett behagligt vindbrus hörs då vi glider fram högt ovan marken.

Vart flyger vi?

Vi flyger på vårt flygfält i Stöde, en dryg halvtimme väster om Sundsvall. Vägbeskrivning hittar du här.

Att tänka på:

Du behöver inte ha något speciellt på dig. Kom gärna i bekväma kläder med hänsyn till rådande temperatur. Du måste ha skor som sitter fast på fötterna.

Absolut ingen alkohol före flygning.

Ta gärna med familj eller vänner. De brukar vara rätt avundsjuka på dig som får flyga. Vi tar hand om dom medan du är uppe och flyger.

Hur gör vi då kommer till flygfältet?

Parkera till höger om hangaren. Gå fram till skylten med ringklocka och ring på den ifall ingen redan har uppmärksammat att ni kommit. Någon möter upp och lotsar er över flygfältet.

Hur bokar jag tid för min flygning?

Normalt flyger vi under helger, men även vardagar kan förekomma.

Kontakta vår samordnare Björn Westros genom att skicka ett SMS på 070-347 3965 så hör han av sig så fort som möjligt och hjälper dig att boka tid för din flygning.

Tänk på att vi är beroende av att det är flygbart väder. Om vädret är alldeles för dåligt kan det hända att vi måste boka om till ett annat tillfälle.

Hjärtligt välkommen!

Utskriftsvänlig version Pdf, 239.6 kB.